POSTS BY LINDA

 • ONS

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  Voor ONS deed ik verslag van het KBO-jaarcongres, die in het teken stond van de Blauwe Zones. Op vijf plekken in de wereld zijn mensen gelukkiger, gezonder en leven zij langer dan gemiddeld. Wat kunnen wij van hen leren? Lees de nieuwe editie hier.

 • REGIO BUSINESS

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  ‘Technologie als nieuwe religie’, zo luidt het thema van het afgelopen BOB Debat. Een interessante discussie met o.a. Bert Pauli over of subsidie ondernemers juist lui maakt, Brabanders niet te bescheiden zijn en waar innovatie nu eigenlijk vandaan komt. Verder mocht ik een kijkje in de keuken nemen bij GTV, De Ondernemingswaarde en Dotcombusiness. Lees hier de nieuwe editie.

 • TOI-TOYS

  AUTHOR: // CATEGORY: Websiteteksten

  No Comments

  Voor Toi-Toys, importeur, exporteur en speelgoedgroothandel voor grote en kleine afnemers binnen Europa, mag ik aan de slag voor de nieuwe website. In hun grote showroom in Eindhoven voelde ik weer even als een kind in een snoepwinkel : )

 • EINDREDACTIE DEN HAAG RENT

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  Na de edities Rotterdam RENT en Utrecht RENT mag ik de eindredactie verzorgen voor Den Haag RENT. Het is een boekje met hardlooproutes van 6 tot 10 km die ook onderling te koppelen zijn. De routes zijn voorzien van overzichtelijke kaarten en foto’s. Elke route kent een duidelijke beschrijving die de loper motiveert om de route te gaan lopen met een inleiding en achtergrondinformatie over het gebied. Voor de foto’s en routes in het boek heeft Den Haag RENT actief samengewerkt met de verschillende atletiekverenigingen en loopgroepen. Het boekje is bedacht en ontwikkeld door Maaike Marechal. Het boekje is te bestellen via Bol.com of routemakers.nl.

 • KUNSTROUTE SPARRENBURG

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  Voor het nieuwe boekje van de Kunstroute Sparrenburg 2018 heb ik de eindredactie verzorgd. In het boekje komen 20 kunstenaars aan het woord over hun werk en passie. Het frisse ontwerp van het boekje is afkomstig van Plus-Fleur.

  Bekijk hier het resultaat.

 • DAELMANS

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  Ik ben dol op stroopwafels! Hoe fijn om een opdracht te mogen doen voor ’s werelds grootste stroopwafelfabrikant!

 • ZUIDERWATERLINIEFESTIVAL 2018

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  Samen met Olga Raaymakers verzorg ik de communicatie [website, social, nieuwsbrieven, programmaboekje etc] rondom het Zuidwaterliniefestival 2018. Op 23 + 24 juni kun je langs de Zuiderwaterlinie op avontuur.  Laat je verrassen door De Sprong en het Zuiderwaterlinie Festival. De eeuwenoude waterlinie van Grave tot aan Bergen op Zoom vormt het speelveld voor spelers, muzikanten, vocalisten, poëten en dansers van het festival en voor de tientallen parachutisten van De Sprong. Kom en laat je veroveren! Bekijk hier het programmaboekje en de website.

   

 • FILMPJE VOOR MONUTA

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  Met cameraman/editor Klaas Pelser ging ik op pad voor uitvaartonderneming Monuta. ‘Urning our money’: we vroegen mensen de objecten te raden die we bij ons hadden en hoe zijzelf graag hun dierbaren willen herdenken. De teaser kun je hier bekijken.

 • BLOGGEN

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  Voor full servicebureau Have A Nice – waar ik mijn fijne flexplek heb – blog ik regelmatig. Zo interview ik de nieuwe krachten of schrijf ik over een thema. De artikelen lees je hier:

  Ischl 2018

  Hoe bouw en onderhoud je een succesvolle webshop?

  Ik ben Frank, Senior Online Marketeer

  Ik ben Lieke, Front-End Developer 

 • JUBILEUM MAGAZINE VOOR BARIL COATINGS

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  Baril Coatings is ontwikkelaar en producent van kwalitatief hoogwaardige, industriële coatings en bouwverven die zeer duurzaam zijn. Het Bossche bedrijf bestaat 35 jaar en heeft een jubileum magazine gemaakt, waarvoor ik de teksten mocht schrijven. Bekijk hier het resultaat.

Google+