UNCATEGORIZED

 • ZUIDERWATERLINIEFESTIVAL 2018

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  Samen met Olga Raaymakers verzorg ik de communicatie [website, social, nieuwsbrieven, programmaboekje etc] rondom het Zuidwaterliniefestival 2018. Op 23 + 24 juni kun je langs de Zuiderwaterlinie op avontuur.  Laat je verrassen door De Sprong en het Zuiderwaterlinie Festival. De eeuwenoude waterlinie van Grave tot aan Bergen op Zoom vormt het speelveld voor spelers, muzikanten, vocalisten, poëten en dansers van het festival en voor de tientallen parachutisten van De Sprong. Kom en laat je veroveren! Bekijk hier het programmaboekje en de website.

   

 • REGIO BUSINESS

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  Voor Regio Business schreef ik artikelen over Stork, Baril Coatings, Askové en een verslag van het BOB Debat met als thema ‘Chemie maakt het leven aangenamer’. Lees de editie hier.

 • SCHRIJFTRAINING

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  Hoe kan ik heldere en pakkende teksten schrijven, die ook goed scoren in Google? Met deze vraag klopte Petry van Superstralend bij mij aan. Ze wil graag haar eigen teksten produceren voor haar online Gezichtsfitness-trainingen. Samen nemen haar teksten onder de loep. Dankzij praktische tips & trics verbetert en optimaliseert Petry haar teksten. Zo wordt haar website eerder gevonden door de doelgroep en nog beter kan aangesproken.

 • KBO-BRABANT

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  Op zijn 79e lanceerde Peter Dau zijn eerste modecollectie. Ik nam een een kijkje in zijn atelier. ‘Wat je wilt, moet je doen. Geen gemaar. Je leeft maar één keer.’ Lees hier mijn reportage en daarnaast een artikel dat ik schreef over de belastingtips 2018.

 • FILMPJE VOOR MONUTA

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  Met cameraman/editor Klaas Pelser ging ik op pad voor uitvaartonderneming Monuta. ‘Urning our money’: we vroegen mensen de objecten te raden die we bij ons hadden en hoe zijzelf graag hun dierbaren willen herdenken. De teaser kun je hier bekijken.

 • BLOGGEN

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  Voor full servicebureau Have A Nice – waar ik mijn fijne flexplek heb – blog ik regelmatig. Zo interview ik de nieuwe krachten of schrijf ik over een thema. De artikelen lees je hier:

  Ischl 2018

  Hoe bouw en onderhoud je een succesvolle webshop?

  Ik ben Frank, Senior Online Marketeer

  Ik ben Lieke, Front-End Developer 

 • JUBILEUM MAGAZINE VOOR BARIL COATINGS

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  Baril Coatings is ontwikkelaar en producent van kwalitatief hoogwaardige, industriële coatings en bouwverven die zeer duurzaam zijn. Het Bossche bedrijf bestaat 35 jaar en heeft een jubileum magazine gemaakt, waarvoor ik de teksten mocht schrijven. Bekijk hier het resultaat.

 • COOPERATIE BWW

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  Sinds 1 juli heb ik een mooie uitdaging als coördinator Pr, communicatie & marketing van de Coöperatie Bossche Windmolen West, de eerste coöperatieve windmolen van ’s-Hertogenbosch. Het is een molen voor én door Bossche burgers. Ieder huishouden of kleinbedrijf in de omgeving van de windmolen kan mede-eigenaar worden van de Bossche Windmolen West. Zo bouwen zij aan een duurzame toekomst voor de stad. Inmiddels doen er ruim 560 Bossche huishoudens & ondernemers mee en is er meer dan 1,2 miljoen euro opgehaald.

  Mijn werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van social berichten en het organiseren van inloopavonden tot het schrijven van website-teksten, nieuwsbrieven en persberichten. Creatiebureau Wij Doen Dingen is verantwoordelijk voor de huisstijl & website. Neem hier een kijkje op de website!

 • 8 UITVAARTZORG

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  Als tekstschrijver verdiep je je in de meest uiteenlopende onderwerpen: van windmolens en kunstenaars tot logistieke distributiecentra en chocolade bollen. Dit keer mocht ik me verdiepen in de uitvaartzorg. Een onderwerp waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt. Wat fijn dat er mensen zijn, die met zorg en oprechte aandacht je door een moeilijk proces begeleiden. Voor 8 Uitvaartzorg mocht ik de teksten verzorgen.

 • HOTELBIJBEL

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  Voor Kloosterhotel de Soete Moeder bedacht ik samen met vormgever Richard Pijs (FoURPAcK ontwerpers) de ‘Hotelbijbel’, een boekwerkje waarin alle gasteninformatie staat. Ik schreef de teksten en Richard is los gegaan op de vormgeving. Sneakpeak? Neem hier een kijkje!

Google+