MAART 2019

 • ONS

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  11 keer per jaar valt bij de ruim 130.000 leden van KBO-Brabant ONS op de mat. ONS informeert over de activiteiten op het gebied van belangenbehartiging en besteedt ruim aandacht aan beleidsterreinen als inkomen, mobiliteit, welzijn, wonen en zorg. Als tekstschrijver werk ik mee aan iedere editie. Lees hier de laatste ONS, waarin ik een artikel schreef over ergotherapie, de rubriek het fotoalbum en een verslag maakte van een verkiezingsdebat voor Provinciale Staten met als thema ‘Oud worden in Brabant’.

 • PRODUCTLANCERING VEGAN-WORSTENBROODJES

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments


  Trots op mijn leuke opdrachtgever Brabantsche Worstenbroodjes, waarvoor ik de perslancering mocht doen met wereldnieuws uit Brabant: eindelijk zijn er vega(n)worstenbroodjes verkrijgbaar! In enkele uren is het persbericht opgepikt door o.a. Omroep Brabant, DTV, Elle Eten, Brabants Dagblad en het AD, Hart van Nederland en Bakkerswereld. Ook een groot aantal bloggers is door mij benaderd; al met al veel free publicity voor het vegan worstenbroodje!

 • REGIO BUSINESS

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  De metaalsector is met een jaarlijks toegevoegde waarde van bijna 10 miljard in Nederland een drijvende kracht in Brabant. De branche maakt de laatste jaren een serieuze groei door; deze lijkt echter nu op een keerpunt te zijn aangekomen. Er is minder groei in het eerste kwartaal van 2019 en bedrijven hebben zelden zoveel moeite gehad met het invullen van hun vacatures. Wat is de visie van de BOB-debatdeelnemers op innovatie, samenwerking, personeel en duurzaamheid? En welke kansen en bedreigingen zien zij? Lees hier mijn verslag.

Google+