REGIO BUSINESS

  • AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

    No Comments

    De vraag naar kunststof neemt nog steeds toe; het wordt steeds vaker als alternatieve grondstof gebruikt, vanwege zijn flexibele toepassingen en laag gewicht. Kunststof heeft echter niet alleen de toekomst alsook een groot imagoprobleem. De Ellen MacArthur Foundation stelt dat er in 2050 meer plastic in zee is dan vis. Dit beeld blijft vaak beter hangen dan de goede eigenschappen van het materiaal. Oftewel: er is werk aan de winkel! Dat vraagt om een nauwe samenwerking binnen de kunststofbranche alsook een financiële mindshift. Welke businessmodellen maken deze transitie nou écht mogelijk? En wat levert het inzetten van de circulaire economie als marketingtool op? Lees in Regio Business mijn verslag van het BOB Debat.

COMMENTS

0 Responses to Regio Business

Google+