COOPERATIE BWW

  • AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

    No Comments

    Sinds 1 juli heb ik een mooie uitdaging als coördinator Pr, communicatie & marketing van de Coöperatie Bossche Windmolen West, de eerste coöperatieve windmolen van ’s-Hertogenbosch. Het is een molen voor én door Bossche burgers. Ieder huishouden of kleinbedrijf in de omgeving van de windmolen kan mede-eigenaar worden van de Bossche Windmolen West. Zo bouwen zij aan een duurzame toekomst voor de stad. Inmiddels doen er ruim 560 Bossche huishoudens & ondernemers mee en is er meer dan 1,2 miljoen euro opgehaald.

    Mijn werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van social berichten en het organiseren van inloopavonden tot het schrijven van website-teksten, nieuwsbrieven en persberichten. Creatiebureau Wij Doen Dingen is verantwoordelijk voor de huisstijl & website. Neem hier een kijkje op de website!

COMMENTS

0 Responses to Cooperatie BWW

Google+