Mijn projecten

×××
Als freelancer werk ik aan verschillende projecten: van brochure tot websitetekst of boek voor een zorginstelling. Wat ik zoal schrijf, bedenk en doe lees je hier!
 • De Bellende Engel


  Op de Sint Jan staat een engel met een mobiele telefoon. Je kunt haar bellen, maar welke prangende vraag stel je haar dan? De Bellende Engel (8+) is een humoristische familievoorstelling van Theatergezelschap Pelgrim Maakt over het belang van vragen stellen, het niet-weten, zelf nadenken en samen zoeken.

  Voor deze familievoorstelling tourt een speciale telefooncel langs verschillende scholen in en rond Den Bosch, zodat kinderen kunnen bellen met de engel en vragen kunnen stellen. Deze vragen vormen het uitgangspunt voor deze voorstelling en zijn tevens de basis van een manifest waarbij de uitkomsten worden geduid door filosofen, psychologen en kunstenaars, want wat zeggen de vragen van deze kinderen over onze samenleving?

  Als ‘bellende engel’ benader ik de pers, want de première op 21 april in het fonkelnieuwe Theater aan de Parade, die wil toch niemand missen? Meer info via www.pelgrimmaakt.nl

 • Of je worst(enbrood) lust!


  Onlangs werd de nieuwe bakkerij van ’s werelds grootste ambachtelijke worstenbroodjes geopend. Mijn eerste interview met Keil-lekker eigenaar Remco Beekman was in 2017 in zijn kleine bakkerij op de Copernicuslaan. En dan nu BAM👊🏻 op naar de 5 miljoen ambachtelijke worstenbroodjes! Als vaste ‘Keilekkere’ tekstschrijver mocht ik het persbericht over de opening van Remco’s droombakkerij verzorgen. Dat werd opgepikt door diverse vakbladen en  lokale & regionale media. 

 • Websiteteksten voor Bouwbedrijf LoVe


  Een bouwbedrijf dat LoVe heet én roze als huisstijlkleur heeft? Daar val ik natuurlijk als een blok voor! Gewapend met roze koeken ging ik naar onze first date en het was liefde op het eerste gezicht. Leuk dat ik voor dit gezellige bedrijf aan de slag met de websiteteksten, waar de liefde voor het bouwen vanaf spat.

 • het Cultuurfonds Gelderland


  Naast Cultuurfonds Noord-Brabant en Overijssel ben ik sinds kort werkzaam voor Cultuurfonds Gelderland. Ik ga de content creëren voor hun Instagram-kanaal en het aantal volgers verder helpen uitbouwen, dus volgen en liken: @cultuurfondsgelderland!

 • Ondervoeding bij senioren


  Veel senioren zijn zich er niet van bewust dat ze onvoldoende voedingsstoffen binnenkrijgen. Toch liegen de cijfers er niet om: van de thuiswonende ouderen is 12 procent ondervoed en bij ouderen die gebruikmaken van thuiszorg is dit maar liefst 35 procent. Maar wat zijn eigenlijk de oorzaken van ondervoeding? En hoe herken én voorkom je dit probleem? Voor ONS Magazine schreef ik een artikel over dit vaak onderschatte probleem. Wil je er meer over weten? Klik op de foto voor de link naar het artikel!

 • De Huyzerij


  Voor De Huyzerij, dé Bossche stadsmakelaar, herschrijf ik de websiteteksten. Ik fris de teksten op en zorg ervoor dat zowel kopers als verkopers zich aangesproken voelen en de site weten te vinden. En een beetje eigenzinnig mag, dus extra leuk om aan de slag te gaan voor De Huyzerij!

 • Spoedje!


  Op maandagmiddag een spoedklusje, kom maar door! Voor de social ad van Factor, het zusje van Hello Fresh, schreef ik mee aan het script. In een middag tijd boog ik de tekst om richting de wensen van de opdrachtgever. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

 • SPARK Campus


  Voor SPARK Campus interviewde ik Louis Camps van JAJO. Samen met SPARK, collegebedrijven, partners, leveranciers, opdrachtgevers en collega-bouwbedrijven wil de bouwgroep het nieuwe, circulaire fundament leggen in een veranderende (bouw)wereld.  

 • Facet Business Consulting


  Facet Business Consulting helpt de belangen van organisaties en medewerkers op één lijn te krijgen. Het familiebedrijf ziet mensen als ruwe diamenten; je kan ze polijsten en van meerdere kanten laten stralen. Zo is de naam Facet ontstaan. Terwijl zij mensen laten uitblinken, poets ik hun websiteteksten op!

 • Fotoshoot By Marjo


  Een fotoshoot is niet echt mijn ding… Als tekstschrijver ben ik meer van de taal ; ) Maar gelukkig was daar Marjo van de Peppel van Bymarjo. Het werd toch een ontspannen shoot met veel lol op Buro 90. Altijd best confronterend die foto’s, toch ben ik blij met het resultaat! Dank Marjo en een shout out naar al mijn aanmoedigende collega’s!