JANUARI 2021

 • BURO90

  AUTHOR: // CATEGORY: Uncategorized

  No Comments

  Ik heb een nieuw stekkie! Na zo’n 8 jaar te hebben gewerkt in de Gruyterfabriek – en de afgelopen tijd vooral vanuit huis vanwege de coronamaatregelen – werd het tijd voor een andere inspirerende werkplek. Deze vond ik bij buro90 in de Verwersstraat. Een oase van rust, maar wel met fijne creatieve ondernemers om je heen – op ruim anderhalve meter afstand. Een goedemorgen, koffietje en praatje, wat heerlijk! En dat hartje Bossche binnenstad.

 • REGIO BUSINESS

  AUTHOR: // CATEGORY: Magazines

  No Comments

  De nieuwe Regio Business is uit! Ik schreef de coverstory en nog vier andere verhalen, waaronder het achtergrondartikel over ondernemen in 2021. Het is een zeer bijzondere tijd om ondernemers te interviewen; hun positiviteit en creativiteit blijven me verrassen!

  Lees hier de nieuwe editie.

 • ONS

  AUTHOR: // CATEGORY: Magazines

  No Comments

  Voor het magazine ONS ga ik iedere maand op reportagepad; ik mag mee tijdens een uitje of een activiteit. Een soort schoolreisje, maar dan met senioren. Altijd gezellig! Het magazine ploft bij 135.000 KBO-leden op de deurmat. Lees hier de januari-editie.

 • PRINS BERNHARD CULTUURFONDS

  AUTHOR: // CATEGORY: Communicatie

  No Comments

  In 2021 werk ik 12 uur per week voor het Prins Bernhard Cultuurfonds. Ik verzorg de communicatie & social media voor de Afdelingen Noord-Brabant en Overijssel. Een klus waar ik heel blij van word; er worden prachtige culturele en natuurinitiatieven ondersteund.

 • ONLINE BROCHURE TP

  AUTHOR: // CATEGORY: Magazines, Websiteteksten

  No Comments

  Voor het Theater aan de Parade schreef ik de teksten voor de online brochure 2021. Er valt – mits de coronamaatregelen het toelaten – weer van veel moois te genieten komend theaterseizoen! Laten we het hopen; ik snak naar een prachtige voorstelling. Om geraakt te worden. Verwonderd. En mee te gaan op een reis door de verbeelding. Bekijk de brochure hier!

Google+